СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО ЗА ИНОВАЦИЈА И РАЗВОЈ НА ПРЕТПРИЕМНИШТВО

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН КАРИЕРЕН ЦЕНТАР ЗА ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Интернационалниот центар за развој на претприемништвото ќе спроведе специјализирани обуки на таргет групи и ќе создаде платформа за поттикнуивање на претприемништвото и спојување на студентите и бизнис заедницата

СОФТВЕР ЗА БИЗНИС СИМУЛАЦИЈА

СБС претставува иновативен концепт во образовниот процес кој ќе пренесе практично искуство на студентите преку употреба на информатичка технологија, со цел да се задоволат потребите на пазарот на труд

ПУБЛИКАЦИИ

Погледнете ги најновите публикации и истражувања

Вести и новости

Вести и настани

СПИДЕ Финален настан: Сумирање на проектните резултати и комплетирање на проектните задачи

Како дел од проектните активности во рамки на проектот СПИДЕ, финален настан се организираше на 5-6 Декември, во просториите на Институтот за бизнис економија и Факултетот за бизнис економија. Настанот имаше за цел финализирање на сите проектни Read more…

Вести и настани

Максимизација на видливоста на резултатите од СПИДЕ проектот преку успешна организација на Мултиплицирачки настан

Во рамки на проектните активности на проектот СПИДЕ, на 4ти Декември, во просториите на Факултетот за бизнис економија беше организиран Настан за промоција на проектните резултати (Мултиплицирачки настан). Настанот беше проследен со огромно внимание како Read more…

Вести и настани

Известување за одржување на настан за промоција на постигнатите резултати од проектот “SPIDE”

Во рамки на предвидените проектни активности од проектот “SPIDE” на 04.12.2018 во просториите на Факултетот за бизнис економија ќе се одржи настан за промоција на постигнатите резултати од проектот (Multiplier Event). Настанот ќе има за Read more…